گروه ایرنا زندگی - تهیه افطاری های ساده از قدیم الایام در بین خانواده های ایرانی مرسوم بوده و اقوام مختلف ایران زمین تلاش کرده اند بسته به بضاعت و مواد غذایی موجود در منطقه خود، سفرههای افطار خود را رنگین کنند. کتلت مرغ یکی از همین غذاهای ساده است که می توان آن را در شبهای رمضان آماده کرد.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ
سینه مرغ چرخ شده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نعنا خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
نمک و فلفل و پودر سیر | به میزان لازم |
آرد ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کتلت مرغ
1- پیاز و گوجه فرنگی را رندده کرده و به سینه مرغ چرخ شده اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
2- یک عدد تخم مرغ را با چنگال هم زده و سپس نعنا، گشنیز، پودر فلفل و پودر فلفل را به آن اضافه میکنیم
3- در مرحله پایانی نمک، آرد ذرت و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز می دهیم تا مواد خوب مخلوط شوند.
4- مایه کتلت مرغ را یکساعت در یخچال استراحت دهید تا آماده سرخ شدن شود.
5- روغن را در ماهی تابه داغ میکنیم و مایه کتلت را با دست فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.
نظر شما